Steun ons

Doneren of vriend worden:

Hartelijk dank dat u ons wilt steunen! Inclusive Works doet veel werk die bijdraagt aan een Inclusive maatschappij. Zie voorbeelden: Inclusive Works steunen.pdf

Wij hebben een financiële bijdrage nodig om onze vaste kosten te dekken. Wij houden deze kosten zo laag mogelijk en projectkosten werven wij zelf.

Een financiële bijdrage kunt u overmaken op IBAN NL10RABO0122598660 ten name van Stichting Inclusive Works, o.v.v. Bijdrage aan Inclusive Works.


  • U kunt ook vriend worden van Inclusive Works. Vanaf € 50,- per jaar draagt u structureel bij aan het vervullen van onze missie: een samenleving die niet uit- maar insluit. Als Vriend van Inclusive Works wordt u één keer per jaar uitgenodigd voor onze netwerkbijeenkomst (begin juli elk jaar), verspreiden wij uw vacatures in ons (multiculturele) netwerk, wordt u betrokken bij de deskundigheidsbevordering van Inclusive Works op de thema’s die u aangeeft interessant te vinden en ontvangt u ons jaarverslag en andere publicaties. Wordt vriend!

 

Word vrijwilliger of stagiair(e) bij Inclusive Works

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en stagiaires die ons willen helpen een inclusieve samenleving te creëren. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

 

Word coach voor een INHOW'er

Eén van onze doorlopende projecten is INHOW -Intensive Dutch language skills for unemployed youngsters. Kent u iemand die hier misschien geschikt voor is, refereer hem of haar dan door naar ons. Heb jij, of iemand die jij kent, goede vaardigheden in de Nederlandse taal (Schrijven en Spreken) dan zou je een INHOW coach kunnen worden. Jij ondersteund dan de INHOW kandidaten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

 

Spreken de bovengenoemde manieren u niet aan? Neem contact met ons op!

Het kan natuurlijk zo zijn dat u geen interesse heeft in de bovengenoemde manieren, of dat u een ander idee heeft om Inclusive Works te steunen. Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen!

 

Save Save
Save
Save
Save
Save

Hartelijk dank:

 

 

 

 

voor jullie steun aan Inclusive Works!

 
Save
Save

 

Lees wat een aantal van onze samenwerkingspartners vinden van ons werk!

 

British Council Nederland:  Feedback project children stories competition British Council Nederland.pdf

City of Utrecht: Feedback onderzoek Eerlijk zeggen Gemeente Utrecht.pdf

Honorary Consulate-General Turkey:  Feedback Honorary Consulate-General of Turkey.pdf

City Planner Ege Yildirim: Feedback internal project Ege Yildirim 16-11-2012.pdf

Save