diversiteit, integratie, social inclusie, minderheden, integratie, discriminatie, migratie, homoseksualiteit, jongeren, ouderen, gender

Over ons

Inclusive Works is een stichting die projecten en studies uitvoert en adviseert om een inclusieve maatschappij te bevorderen; één waarin iedereen op gelijke voet kan en wil deelnemen ...

Lees verder ...

EU project Migrascope

Inclusive Works is één van de zeven partners in het Europese project Migrascope. Doel van het project is het bevorderen van de integratie van migranten op de arbeidsmarkt.
Lees verder....


Hate Speech

Slachtoffer van Hate Speech? Lees de handleiding 'Hate Speech: Wat kan ik eraan doen? 

Lees verder...

Welkom bij Inclusive Works

Inclusive Works spant zich in voor een samenleving waarin iedereen op gelijke voet kan en wil deelnemen, door te adviseren, projecten uit te voeren en onderzoek te verrichten.

Nieuws

Migrascope:Transnationale conferentie

Op 5 oktober jl. heeft de besloten transnationale conferentie van onze Europese Unie project Migrascope plaatsgevonden in Tallinn, Estland. 50 werkgevers waren daarbij aanwezig waaronder de volgende Nederlandse organisaties: Artikel 1 Midden Nederland, Gemeente Utrecht, Haagse Hogeschool, Inclusive Works, Radar en Reclassering Nederland. Deze en nog meer organisaties hebben deelgenomen aan de work shadowing visits; een belangrijk onderdeel van Migrascope om kennisoverdracht tussen werkgevers te bevorderen.

  

 

 

Twee workshops met migranten en werkgevers

In het kader van onze Europese Unie project, hebben wij twee workshops met (recente) migranten in Nederland gehouden. Migranten met verschillende achtergronden willen graag weten hoe het zou zijn om in hun beroep in Nederland te werken. De beroepen lopen uiteen: Chemistry, Bachelor in Electrical and Electronics Engineering, Master students, Tandheelkunde (HBO/WO), Verkoper niveau 1, Master degree in developmental psychology, Bachelor of Mathematical statistics (2 year), Architect, HBO medisch laboratorium onderzoek, etc. Voor werkgevers is dit een kans om mensen met een migratie-achtergrond die nu of binnenkort een baan zoeken te ontmoeten.

Op 8 maart jl. kwamen de werkgevers en de migranten bijeen om deze vraag met elkaar te bespreken. De migranten hebben hun vragen kunnen stellen aan de werkgevers.

Het was een zeer geslaagde middag. Hieronder een paar indrukken van de bijeenkomst.

 

  

  

  

 

 

Smile; it's that easy to change the world!

"

Met deze film nodigen wij jou uit om naar anderen te glimlachen, onze film te delen en Inclusive Works op een andere manier ons werk te steunen!

Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save Save

Follow us on Twitter

like us on Facebook 

 

"Hate Speech: Wat kan ik er aan doen?"

In tijden van Trump, Wilders, en Pegida-demonstraties lijkt haatdragende taal in openbare ruimten en sociale media steeds acceptabeler te worden. Om deze ontwikkeling tegen te gaan, heeft Inclusive Works een handboek uitgegeven "Hate Speech: wat kan ik er aan doen?" Over hoe om te gaan met haatdragende taal. Deze publicatie kan rechtstreeks worden gekocht bij Inclusive Works voor 2,00 euro (exclusief verzendkosten). Stuur een e-mail naar info@inclusiveworks.eu om uw exemplaar vandaag te kopen of klik op de afbeelding om het te downloaden!

 

Een kinderboek waarin iedereen zich herkent?

Inclusive Works heeft een selectie kinderboeken voor jou en jouw kinderen! De boeken zijn afkomstig uit onze internationale wedstrijd 'Write & Unite'!

Laat ons weten via onze Contact pagina welk boek(en) en hoeveel daarvan je wilt hebben!

Available in: Dutch only

Price: 14,95 euro (excluding postage)

Available in: English, Dutch and French

Price: 14,95 euro (excluding postage)

 

 


Available in: English and Dutch

Price: 12,95 euro (excluding postage).

Save
Save